Takaisin

Antti Hillilä myyntipäälliköksi Maatorille

Antti Hillilä myyntipäälliköksi Maatorille

Pitkän uran konekaupan alalla tehnyt Antti Hillilä on liittynyt syyskuun alussa Maatorin vahvuuteen.

Ylöjärveltä kotoisin olevalla Hillilällä on merkittävä kokemus etenkin materiaalinkäsittelylaitteista, kuten trukeista, varastolaitteista ja henkilönostimista.

Aikaisemmin urallaan Hillilä on työskennellyt muun muassa Wihurin Teknisellä Kaupalla sekä henkilönostimiin ja putoamissuojaimiin erikoistuneella Hybeko Oy:llä.

”Todella innoissani aloitan työni Maatorilla. Yrityksen välitysmyynnin konsepti on hyvin mielenkiintoinen ja käytetyille koneille on kaikkina maailman aikoina varmasti kysyntää. Nyt pääsen tuomaan tiimiin oman asiantuntijuuteni ja myyntihommiin kaikkien raskaan kaluston kamppeiden kanssa. Samalla pääsen kasvattamaan tietotaitoa laajasta skaalasta muitakin koneita”, Hillilä sanoo.

Ota Anttiin rohkeasti yhteyttä kaikissa raskaan kaluston myynti- ja ostoasioissa: 0405601147 ja hillila@maatori.fi.

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Vastuullista ja luotettavaa kaupankäyntiä jo 30 vuotta

Olemme Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysyhtiö. Tarjoamalla yhden Euroopan suurimmista myyntivarastoista, mahdollistamme ostajille paremman vertailun ja oikean hintatason löytämisen. Panostamme raskaan kaluston välityksessä luotettavuuteen ja turvallisuuteen, jotta kaikki osapuolet voivat tehdä kaupankäyntiä turvallisesti ja riskittömästi.

Lue tarinamme

Ota rohkeasti yhteyttä!

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.