Takaisin

Asiakastarina: Crane Hill Group

Asiakastarina: Crane Hill Group

Crane Hill Group on perustajarakennuttaja, jonka visiona on olla suunnannäyttäjä ja jäänmurtaja joka hakee aktiivisesti uusia toimintatapoja ja ratkaisuja, muuttaakseen myös koko toimialaa asiakaskokemusten parantamisessa. 

Saimme haastatteluun yrityksen toimitusjohtaja Antti Parviaisen.

Nyt ollaan täällä Kuopiossa teidän työmaalla, mitäs täällä tapahtuu?

”Tässä tehdään asuntoremonttia eli saneerataan tämmöinen 100 vuotta vanha rakennus, mihin jää vanha kivijalka ja hirsikehikko. Tähän tulee neljä uutta asuntoa. Tämä urakka kestää tammikuun lopulle asti.”

Te teette myös uudiskohteita, mutta saneeraus on nyt tällä hetkellä se juttu?

”Me ollaan perustajaurakoitsija ja ollaan tehty yhteensä kuusi rivitaloyhtiötä, ja uudisrakentamisessa on pääpaino ollut. Samalla on tehty liiketilamuutoksia ja saneeraushommia. Sitten kun uudisrakentaminen ja asuntokauppa hyytyivät, niin on siirrytty liiketilamuutoksiin ja saneerauksiin.”

Kun ammattitaitoa riittää, niin silloin pystytään mukautumaan tilanteeseen?

”Joo, näinhän se on tehtävä.”

Nyt ollaan täällä myös Maatorin asialla. Te olette viimeisen vuoden aikana laittanut jonkun verran kalustoa kiertoon Maatorin kautta. Miten on homma Leinosen Jarin kanssa toiminut?

”Meillä on kyllä Jarin kanssa tosi hienosti toiminut hommat ja ei voi muuta sanoa, kuin tosi hyvää työtä tekevät. Me on myyty nyt kolme konetta Maatorin kautta.”

Mitkä on yrittäjän näkökulmasta vahvuudet ja helppoudet Maatorin kaupankäynnissä?

”Se on just nimenomaan helppoa. Ei tarvitse välttämättä kuin antaa koneen osoite, niin sieltä tulee Jari tai joku muu paikalle, joka kuvaa koneen, tekee ilmoituksen ja hyväksyttää sen asiakkaalla sekä sovitaan hinta. Sitä mukaan se homma lähtee siitä käyntiin.”

Maatorilla on aika laaja asiakaskunta, niin koneet liikkuu toivottua vauhtia?

”Joo, kyllä näkyy liikkuvan. Kaksi ensimmäistä konetta meni ihan muutamassa viikossa. Muita on myyty sitten vähän kauemmin.”

Tuleeko itse kateltua mitä Maatorilla on myynnissä?

”Joo, kyllähän sitä pitäisi aina tilalle löytää jotain. Meillä tuota vanhaa kalustoa on edelleen ja sen kanssa pärjätään, mutta kyllä tulee selailtua Maatorin sivuja.”

Ja jos tulee jotain erityistarpeita koneiden suhteen, niin soitto Leinoselle (0451318462) ja hommat järjestyy?

”Kyllä järjestyy”.

Tutustu paremmin Crane Hill Groupiin: cranehillgroup.fi

Video: Crane Hill Group

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Vastuullista ja luotettavaa kaupankäyntiä jo 30 vuotta

Olemme Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysyhtiö. Tarjoamalla yhden Euroopan suurimmista myyntivarastoista, mahdollistamme ostajille paremman vertailun ja oikean hintatason löytämisen. Panostamme raskaan kaluston välityksessä luotettavuuteen ja turvallisuuteen, jotta kaikki osapuolet voivat tehdä kaupankäyntiä turvallisesti ja riskittömästi.

Lue tarinamme

Ota rohkeasti yhteyttä!

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.