Takaisin

Ari Molander maatalouskoneiden myyntipäällikköksi Maatorille

Ari Molander maatalouskoneiden myyntipäällikköksi Maatorille

Maatorin vauhti sen kuin kiihtyy ja taloon tulee jälleen lisää väkeä. Uusimpana tulokkaana on heinäkuun alussa aloittanut maatalouskoneiden myyntipäällikkö Ari Molander.

Ari on aiemmin työskennellyt myyntipäällikkönä Lantmännen Agrolla Viitasaarella. Mies on hypännyt mielellään Maatorin riveihin mukaan.

”Todella hyvät fiilikset on päästä Maatorin porukkaan mukaan. Asiakastyö on jo käynnistynyt rivakasti ja juuri nytkin olen menossa katsomaan asiakkaalta kampetta myyntiin. Kovat on tietysti odotuksetkin, kun tietää kuinka paljon potentiaalia tässä jutussa on. Olkaahan rohkeasti yhteydessä”, Ari sanoo.

Ari toimii Pielavedeltä käsin, mutta liikkuu konekaupoilla ympäri Suomea.

Arin ja myöhemmin heinäkuussa aloittavan toisen maatalouskoneiden myyntipäällikön myötä Maatori panostaa vahvasti maatalouspuolen konevälitystoiminnan kasvuun.

Arin yhteystiedot:

Ari Molander
040 120 6580
molander@maatori.fi

 

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Vastuullista ja luotettavaa kaupankäyntiä jo 30 vuotta

Olemme Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysyhtiö. Tarjoamalla yhden Euroopan suurimmista myyntivarastoista, mahdollistamme ostajille paremman vertailun ja oikean hintatason löytämisen. Panostamme raskaan kaluston välityksessä luotettavuuteen ja turvallisuuteen, jotta kaikki osapuolet voivat tehdä kaupankäyntiä turvallisesti ja riskittömästi.

Lue tarinamme

Ota rohkeasti yhteyttä!

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.