Takaisin

Asiakastarina: Kuljetus T. Niinimaa Oy

Asiakastarina: Kuljetus T. Niinimaa Oy

Kuljetus T. Niinimaa Oy toimii Oulun kupeessa Ruukissa. Saimme haastatteluun Topi Niinimaan.

Yrityksellä on kolme yhdistelmää Nordic Thermon alla, joilla ajetaan keikkoja niin Ruotsissa, Norja kuin Suomessa.

Teille taitaa käydä kuorma-autoista puhuttaessa vain yksi merkki?

Kyllä, me ollaan Scania-talo. Yksi Volvo-kokeilu on ollut välissä. Saa nähdä mitä seuraavaksi tulee, ei ole muutkaan poissuljettuja.

Mikäs on kuljetusalan tilanne tällä hetkellä teidän silmin katsottuna?

Kyllä nyt on taas näyttänyt valoisalta. Viime vuosi oli vähän hiljaisempi. Toivotaan, että se tästä taas lähtee. Nyt on vielä järkeä investoidakin uuteen kalustoon.

Te olette laittaneet käytettyä kalustoa Maatorin Pekka Karjalaisen kanssa kiertoon, miten se homma toimi?

Siinä vähän suunnitelmat muuttuivat ja jouduimme sopimaan yhden kuljetussopimuksen irti. Pistettiin sitten vanhaa kiertoon ja sattu tulemaan esille Maatori sitten siinä. Aika nopeastihan se sitten meni, että ei kerennyt julkiseen myyntiin vehkeet. Karjalaisen Pekka ja Nurmen Vesku nopeasti sai kaupat aikaiseksi.

Oliko välitysmyynti Maatorin kautta järkevää?

Tuommoisia vanhoja, paljon ajettuja autoja ei enää vaihdossa kannata laittaa, koska hyvityshinta on niin huono. Mielellään laittaa sitten Maatorin kautta menemään. Sitten jos itse alkaa noin kalliita vehkeitä myymään, niin siinä on sitten esim. kaikki rahoituskuviot, mutta nyt nekin meni hienosti Maatorin ja sitä kautta Aari Rahoituksen kanssa.

Tuleeko seurattua Maatorin sivujen tarjontaa noin muuten?

Kyllähän sitä aina tulee katsottua mitä sattuu olemaan tarjolla. Saattaahan sitä aina silloin tällöin joku idea tulla, kun näkee mieleisen kamppeen.

Teiltä on kuulemma tulossa uutta kampetta jo elokuun Power Truck Showhun?

Joo, auto on jo tullut, mutta tehdään tuossa vielä pieni meikkauskäsittely. Mennään sillä Super Truckin puolelle. Tulkaa ehdottomasti jutulle ja nykäsemään hihasta.

Video: Kuljetus T. Niinimaa Oy

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Vastuullista ja luotettavaa kaupankäyntiä jo 30 vuotta

Olemme Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysyhtiö. Tarjoamalla yhden Euroopan suurimmista myyntivarastoista, mahdollistamme ostajille paremman vertailun ja oikean hintatason löytämisen. Panostamme raskaan kaluston välityksessä luotettavuuteen ja turvallisuuteen, jotta kaikki osapuolet voivat tehdä kaupankäyntiä turvallisesti ja riskittömästi.

Lue tarinamme

Ota rohkeasti yhteyttä!

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.