Takaisin

Asiakastarina: Maa- ja Viherrakennus Rämö Oy

Asiakastarina: Maa- ja Viherrakennus Rämö Oy

Vuonna 1989 perustetttu Maa- ja Viherrakennus Rämö tekee monipuolisia maarakennustöitä.

Yksi yrityksen vahvuusalue on ollut jo 20 vuoden ajan huoltoasemien korjaus- ja uudistustyöt. Toiminta-alueena on lähes koko Suomi, mutta painopiste on Kokkola-Iisalmi-akselin alapuolella.

Saimme haastatteluun yrityksen toimistusjohtaja Jari Rämön. Haastattelu löytyy myös videomuodossa artikkelin jälkeen.

Miten teidän yrityksen konekanta on kehittynyt viime aikoina?

”Se on uudistunut ja samalla on hieman vähennetty koneita. Nyt on sellaisia koneita, että pystytään tekemään sekä pienempiä että isompia hommia.

Viimeksi kun tehtiin kolme vuotta sitten juttua, niin puhuttiin koneiden pinnoituksesta. Onko teillä sama linja jatkunut?

”Kyllä, kaikki uutena tulevat koneet pinnoitetaan. Se on ihan ehdoton juttu. Ei oteta enää uutta konetta ilman pinnoitusta. Pinnoittamisen vahvuus on pesun helppous ja pinnat sekä väri pysyy kuin uutena. Esimerkiksi yhdessä meidän Wacker Neusonissa on ollut kuusi vuotta pinnoitus ja edelleen se kone näyttää hyvältä.”

Konekaupoissa teillä on Maatori yhteistyökumppanina, miten hommat ovat sujuneet?

”Tänä vuonna haluttiin vähentää koneita, kun niitä 0li vähän kertynyt liikaa. Kähärin Mika on tunnettu pitkään ja heti napattiin Maatorille yhteys, ja saatiin Tannerin Juha meidän yhteyshenkilöksi. Juha soitti jo samana päivänä ja kävi sen jälkeen kuvaamassa koneet. Siitä lähti myyntityö eteenpäin.”

Millä aikataululla koneet lähti teidän näkökulmasta liikkeelle?

”Hyvällä aikataululla. Oletettiin, että kestää pidempään, mutta meni kohtuu nopeassa aikataulussa ja osa jopa nopeammin kuin ajateltiin.”

Mitkä ovat Maatorin vahvuudet?

”Sieltä löytyy ammattitaito ja osaaminen. Lisäksi he pystyy hoitamaan koneelle rahoituksen ja myös kaikki paperityöt hoituvat sujuvasti. Se on todella helppo prosessi näin koneen myyjän kannalta.”

Rahoitus on tänä päivänä varmasti tärkeä asia?

”Kyllä. Näkisin niin, että jos olisin itse lähtenyt myymään, niin se olisi kaatunut siihen rahoituskuvioon ja paperisouviin. Olisi vienyt varmaan liikaa meidän aikaa.”

Maatorin välityspalvelu on muutenkin järkevä kalustonhallintaa ajatellen?

”Kyllä, juuri näin. Kun saadaan vanhoja myytyä, niin sillä rahalla voidaan ostaa esimerkiksi uusia tilalle. Heillä on nytkin yli 1000 konetta rivissä, että sieltä löytyy kyllä sellainen minkä haluaa. Käytettyjä ja kohtuullisen uusiakin koneita.”

Jos on joku erityiskonetarve, niin soittoa vaan Maatorille ja homma hoituu?

Kyllä. Se on vaan niin helppoa. Sieltä löytyy henkilöt ja ei muuta kuin soittaa sinne. Erittäin ammattitaitoinen ja pätevä henkilökunta. Homma pelaa hienosti.

Tutustu Maa- ja Viherrakennus Rämöön tarkemmin: maajaviherrakennusramo.fi

Video: Maa- ja Viherrakennus Rämö Oy

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Vastuullista ja luotettavaa kaupankäyntiä jo 30 vuotta

Olemme Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysyhtiö. Tarjoamalla yhden Euroopan suurimmista myyntivarastoista, mahdollistamme ostajille paremman vertailun ja oikean hintatason löytämisen. Panostamme raskaan kaluston välityksessä luotettavuuteen ja turvallisuuteen, jotta kaikki osapuolet voivat tehdä kaupankäyntiä turvallisesti ja riskittömästi.

Lue tarinamme

Ota rohkeasti yhteyttä!

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.