Takaisin

Doris Diehl myyntipäällikköharjoittelijaksi Maatorille

Doris Diehl myyntipäällikköharjoittelijaksi Maatorille

Maatori on aloittanut uraauurtavan uuden Trainee-konseptin, jossa valitut henkilöt pääsevät kouluttautumaan raskaan kaluston myyntipäälliköiksi ammattilaisten ohjauksessa.

Ensimmäisenä ohjelmaan on valittu tamperelainen Doris Diehl, joka on aloittanut elokuussa Maatorin riveissä.

Diehl on aikaisemmin työskennellyt muun muassa LAGO Logisticsilla ulkomaan tavaraliikennekuljetusten ja myynnin parissa. Lisäksi kokemusta löytyy Kaukokiidon kuljetussuunnittelijan tehtävistä.

Myös konekuljettajan hommat ovat jo tulleet tutuiksi, kun Diehl ajoi monipuolista kalustoa Joenmaa Oy:n listoilla. Ajohommia oli esimerkiksi Unimogilla, Willeillä, JCB-koneilla ja harjalakaisukoneilla.

Diehl hyppää Maatorin kasvutarinaan hyvillä mielin.

”Oikein hyvät fiilikset on. Paljon on toki tässä alussa uutta asiaa ja opeteltavaa, mutta mukavasti on jo trainee-opiskelu lähtenyt käyntiin”, Diehl sanoo.

Alan metkut ja jutut tulevat varmasti seuraavien kuukausien aikana tutuksi, ja silmissä siintääkin jo myyntipäällikön tehtävät tulevaisuudessa.

”On hienoa päästä heti tässä niin sanotusti hommiin kiinni ja oppimaan kokeneemmilta työntekijöiltä. Motivaatio on korkealla ja tästä lähdetään nyt kouluttautumaan kohti konekaupan ammattilaisuutta”, Diehl kertoo.

Diehl työskentelee Maatorin päätoimipisteellä Kangasalla ja aloittaa myös välitystyön alkuperehdytyksen jälkeen.

Doris Diehl
0408200624
diehl@maatori.fi

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Vastuullista ja luotettavaa kaupankäyntiä jo 30 vuotta

Olemme Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysyhtiö. Tarjoamalla yhden Euroopan suurimmista myyntivarastoista, mahdollistamme ostajille paremman vertailun ja oikean hintatason löytämisen. Panostamme raskaan kaluston välityksessä luotettavuuteen ja turvallisuuteen, jotta kaikki osapuolet voivat tehdä kaupankäyntiä turvallisesti ja riskittömästi.

Lue tarinamme

Ota rohkeasti yhteyttä!

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.