Takaisin

Markku Valta maatalouskoneiden myyntipäälliköksi Maatorille

Markku Valta maatalouskoneiden myyntipäälliköksi Maatorille

Maatorin riveihin on tullut jälleen uusia kovan luokan ammattilaisia. Maatorin panostukset maatalouskoneiden kasvavaan kauppaan jatkuvat, sillä kokenut konekauppias Markku Valta on aloittanut elokuussa yrityksen toisena maatalouskoneiden ja lisälaitteiden myyntipäällikkönä.

Kuopion Maaningalla asuvalla Vallalla on pitkä kokemus myös maanviljelyksestä.

”Vuodesta 1990 asti olen ollut maanviljelijä, kun tehtiin kotitilalla sukupolvenvaihdos. Samalla kylällä asutaan edelleen. Toiminta on toki jonkun verran muuttunut, sillä 2017 lypsykarja lähti pois ja nykyään pellot ovat maidontuottajilla ja Luonnonvarakeskuksella vuokralla”, Valta kertoo.

Täysipäiväinen maanviljelys vaihtui viime vuosikymmenellä konekauppiaan töihin.

”Pienen peltopalan olen vielä pitänyt ja siellä on perunaa. Konekauppiaan ura puolestaan alkoi vuonna 2018, kun menin Hankkijalle töihin. Siellä tulikin sitten oltua reilut kuusi vuotta”, Valta sanoo.

Nyt edessä on uusi aluevaltaus Maatorilla, kun ura maatalouskoneiden myyntipäällikkönä on elokuussa 2024 alkanut.

”Tämä tulee varmasti olemaan jokseenkin erilaista kuin aikaisempi työ. Paljon on opiskeltavaa ja kyseltävää, mutta Kähärin Mikakin (toimitusjohtaja) on painottanut, että rohkeasti aina kysymään keneltä vaan firmasta, ja apua sekä tukea saa kyllä. Fiilis on oikein hyvä ja innolla lähdetään liikkeelle. Maatorin ja Aari Rahoituksen porukka vaikuttaa oikein mukavalta, joten on hienoa päästä tähän jengiin mukaan”, Valta toteaa.

Ole rohkeasti Markkuun yhteydessä kaikissa maatalouskoneiden ja lisälaitteiden myynti- ja ostoasioissa!

Markun yhteystiedot:
Markku Valta
0401245545
valta@maatori.fi

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Vastuullista ja luotettavaa kaupankäyntiä jo 30 vuotta

Olemme Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysyhtiö. Tarjoamalla yhden Euroopan suurimmista myyntivarastoista, mahdollistamme ostajille paremman vertailun ja oikean hintatason löytämisen. Panostamme raskaan kaluston välityksessä luotettavuuteen ja turvallisuuteen, jotta kaikki osapuolet voivat tehdä kaupankäyntiä turvallisesti ja riskittömästi.

Lue tarinamme

Ota rohkeasti yhteyttä!

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.