Takaisin

Rekry: tule meille talouspäälliköksi

Rekry: tule meille talouspäälliköksi

Maatori kasvaa kovaa vauhtia ja nyt etsimme tiimiimme talouspäällikköä!

Talouspäällikkönä vastaat Maatori Groupin kokonaisvaltaisista taloushallinnon operaatioista ja järjestelmistä.

Työnkuva on monipuolinen ja vastuullinen. Tehtäviisi kuuluu mm. osto- ja myyntireskontran hallinnointi, kirjanpitoa, tilinpäätöksiä sekä kehitysprojekteja.

Tehtävä on hyvin itsenäinen ja tarjoaa mahdollisuuden tehdä taloushallinnon johtamista modernilla ja innovatiivisella otteella.

Lisätiedot

Toimitusjohtajamme Mika Kähäri antaa tehtävästä lisätietoja. Kysy lisää: kahari@maatori.fi

Hakeminen

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus: kahari@maatori.fi

Haku tehtävään päättyy 1.4.2024.

Maatori Group

Maatori Group on noin 60 miljoonan euron vuotuisella liikevaihdollaan Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysmyyntiin erikoistunut yhtiö. Maatori välittää raskaan kaluston koneita, kuten muun muassa maansiirtokoneita, metsäkoneita, kuorma-autoja ja kaivinkoneita. Yhtiö on perustettu vuonna 2018 ja sen päätoimipiste on Kangasalla, Pirkanmaalla. Muut toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä, Turussa sekä Viron Tallinnassa ja Latvian Riikassa. Ruotsissa yhtiö aloittaa liiketoiminnan keväällä 2024.

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Vastuullista ja luotettavaa kaupankäyntiä jo 30 vuotta

Olemme Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysyhtiö. Tarjoamalla yhden Euroopan suurimmista myyntivarastoista, mahdollistamme ostajille paremman vertailun ja oikean hintatason löytämisen. Panostamme raskaan kaluston välityksessä luotettavuuteen ja turvallisuuteen, jotta kaikki osapuolet voivat tehdä kaupankäyntiä turvallisesti ja riskittömästi.

Lue tarinamme

Ota rohkeasti yhteyttä!

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.