Takaisin

Asiakastarina: Rakenne-Kylänpää Oy

Asiakastarina: Rakenne-Kylänpää Oy

Varsinais-Suomessa ja Satakunnan alueella toimivalla Rakenne-Kylänpäällä on pitkä kokemus maanrakentamisesta. Kylänpää on Maatorin Lasse Kukilan pitkäaikainen asiakas.

Hiljattain Lasse auttoi yritystä ja sen toimitusjohtajaa Kauko Kylänpäätä löytämään uuden karhean Volvo FMX -maansiirtoauton. Volvo on ollut kiireinen töissä, mutta Kauko löytyi yrityksen työmaalta Mynämäeltä.

Minkäslainen työmaa teillä täällä Mynämäellä on?

”Tähän tulee S-Marketin laajennus ja apteekki. Maanrakennustöitä tässä tehdään kovaa vauhtia.

Mitä kaikkea Rakenne-Kylänpää Oy tekee ja millaisella kalustolla?

”Meillä on parikymmentä kaivinkonetta 25 tonnin painoisista yhteen tonniin. Kuorma-autoja on kolme kappaletta ja vieraita autoja ajossa myös jonkun verran.

Teille tuli tässä hiljattain uusi Volvo riviin Maatorin kautta. Miten projekti eteni?

”Konepörssi-lehdestä löysin tämän auton ja sitten soitin tietysti Lasselle, kun hän oli tuttu kaveri. Hänen kollega kävi sen sitten tutkimassa ja itse en sitä autoa nähnytkään ollenkaan sitten loppupeleissä. Uskalsin ostaa auton, koska oli luotettavat kaverit asialla. Asiat eteni Maatorin kanssa mukavasti.”

Onko konehankintoja tulossa tulevaisuudessa lisää?

”Aina silloin tällöin täytyy koneita tietysti uudistaa, mutta katsotaan mitä tämän vuoden puolella vielä tehdään. Ehkä loppuvuodesta jotain koneita vaihdetaan.”

Tutustu Rakenne-Kylänpäähän lisää: kylanpaa-yhtiot.com

Video: haastattelussa toimitusjohtaja Kauko Kylänpää/Rakenne-Kylänpää Oy

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Vastuullista ja luotettavaa kaupankäyntiä jo 30 vuotta

Olemme Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysyhtiö. Tarjoamalla yhden Euroopan suurimmista myyntivarastoista, mahdollistamme ostajille paremman vertailun ja oikean hintatason löytämisen. Panostamme raskaan kaluston välityksessä luotettavuuteen ja turvallisuuteen, jotta kaikki osapuolet voivat tehdä kaupankäyntiä turvallisesti ja riskittömästi.

Lue tarinamme

Ota rohkeasti yhteyttä!

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.