Takaisin

Esittelyssä myyntipäällikkö Jari Leinonen

Esittelyssä myyntipäällikkö Jari Leinonen

Jari Leinonen on Maatorin pitkäaikaisin myyntipäällikkö. Kuopiolainen myyntitykki on aina ollut kiinnostunut kaikista pärisevistä laitteista ja kokemusta on niin kaivinkoneista kun metsäkoneista.

Mistä tuli aikanaan ajatus lähteä Maatorin toimintaan mukaan?

”Maatorin perustaja Mika Kähäri on tuttu jo vuosien takaa. Jossain välissä tuli Mikan kanssa asia esille, että voitaisiinko tehdä jotakin yhteistyötä. Ensimmäisen kerran, kun Mika kyseli, niin olin muissa hommissa ja meni vähän ohi. Seuraavan kerran kun otettiin asia esille, niin lähdettiin yhdessä viemään asioita eteenpäin ja hyvin on pärjätty”.

Tarina taitaa jatkua edelleen hienosti?

Tarina jatkuu ja porukkaa tulee koko ajan lisää. Meillä on aivan mahtava tiimi.

Sinulla on vahvaa metsä- ja maarakennus alan kokemusta taustalla?

”Mulla on ollu itsellä kaivinkoneita ja metsäkoneita, ja olen ollut valmistajan palveluksessa. Tietysti kun olen maalla syntynyt ja kasvanut, niin ainahan siellä kaikki, mikä pärisee on kiinnostanut.

Minkälainen raskas kalusto menee näin keskikesällä kaupaksi?

”Kyllä meillä kaivinkoneet, pyöräkuormaajat ja kuorma-autot on sellaisia, jotka ehkä eniten liikkuu. Nyt myös metsäkonepuoli on vilkastunut ja niissä on tarjontaa sekä kysyntää enemmän. Talvi oli metsäkoneissa vähän hiljaisempi.

Mitkä on Maatorin vahvuudet sinun mielestä tällä alalla?

”Meillä on tietotaitoa tosi laajalti. On maarakennuspuolelta, metsäkonepuolelta ja kuorma-autopuolelta. Ollaan vähän kuin kaikkien alojen erityisasiantuntijoita. Mika on onnistunut rekrytoimaan ja kun samaan hiileen puhalletaan, niin lopputulos on hyvä.

Video: esittelyssä Jari Leinonen

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Vastuullista ja luotettavaa kaupankäyntiä jo 30 vuotta

Olemme Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysyhtiö. Tarjoamalla yhden Euroopan suurimmista myyntivarastoista, mahdollistamme ostajille paremman vertailun ja oikean hintatason löytämisen. Panostamme raskaan kaluston välityksessä luotettavuuteen ja turvallisuuteen, jotta kaikki osapuolet voivat tehdä kaupankäyntiä turvallisesti ja riskittömästi.

Lue tarinamme

Ota rohkeasti yhteyttä!

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.