Takaisin

Näin kone laitetaan Maatorilla myyntiin

Näin kone laitetaan Maatorilla myyntiin

Maatorin Vesa Nurmi lähti asiakkaan luokse Porvooseen laittamaan kalustoa myyntiin. Samalla selvitimme Veskulta, miten prosessi oikein menee. Veskun juttu artikkelin lopussa myös videon muodossa.

Minkälainen projekti on kun kone tulee myyntiin?

Esimerkiksi tässä tapauksessa meillä on tosiaan asiakas täällä Porvoossa, joka oli meihin yhteydessä. Hänellä on ylimääräistä kalustoa, jotka lähtevät myyntiin.

Aina käydään itse paikan päällä katsomassa kone, kuvaamassa se sekä koeajolla. Tiedetään sitten mistä puhutaan, kun ostajaehdokkaat soittelevat.

Meitä Maatorin myyjiä on ympäri Suomea ja itseasiassa nytkin olen Kantolan Markun kohteita kuvaamassa, koska hänellä on Rovaniemeltä melko kohtuuton matka tänne.

Näin ollen lähdin meidän ”lähimmän myyjän”-periaatteella sitten tänne avustamaan.

Miten myyntiprosessi etenee asiakkaan yhteydenotosta?

Monesti meillä asiakkaat ottavat yhteyttä juuri hänelle tuttuun myyjään tai sitten valitsee meidän myyjistä jonkun. Kaikki ovat kovan luokan ammattilaisia.

Meillähän on Maatorilla tällä hetkellä 10 myyjää joka puolella Suomea, ja monella on lukuisia asiakassuhteita sekä kokemusta konekaupasta vuosikymmenten ajalta.

Tämän jälkeen sovitaan tapaaminen koneiden luo ja käydään tämä dokumentointi ja testausprosessi läpi.

Millä aikataululla koneet ilmestyvät myyntiin?

Nyt kun olin täällä Markun keikalla, niin laitoin hänelle jo kuvat menemään ja hän tekee parhaillaan myynti-ilmoitusta.

Parhaimmillaan kone on myynnissä jo saman päivän aikana niin Maatorin omilla sivuilla kuin esimerkiksi Nettikoneessa sekä kansainvälisillä palvelimilla Mascuksessa ja Autolinessa. Asiakkaan koneelle saadaan siis todella kattava näkyvyys.

Miten Maatori suhtautuu videopyyntöihin?

Oikein hyvin ja lämpimästi suhtaudutaan. Me tosiaan myös videoidaan jokainen kohde, joten lähetämme myyntivideon pyynnöstä vaikkapa näppärästi Whatsappin välityksellä kiinnostuneelle ostajalle.

Katso kaikkien myyjien yhteystiedot: maatori.fi/yhteystiedot

VIDEO: Vesa laittaa asiakkaan koneet myyntiin Porvoosta

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Vastuullista ja luotettavaa kaupankäyntiä jo 30 vuotta

Olemme Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysyhtiö. Tarjoamalla yhden Euroopan suurimmista myyntivarastoista, mahdollistamme ostajille paremman vertailun ja oikean hintatason löytämisen. Panostamme raskaan kaluston välityksessä luotettavuuteen ja turvallisuuteen, jotta kaikki osapuolet voivat tehdä kaupankäyntiä turvallisesti ja riskittömästi.

Lue tarinamme

Ota rohkeasti yhteyttä!

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.