Takaisin

Sami Kolsi nimitetty Maatorin markkinointipäälliköksi

Sami Kolsi nimitetty Maatorin markkinointipäälliköksi

Sami Kolsi on aloittanut 15.2.2024 raskaan kaluston välitysyhtiö Maatori Oy:n markkinointipäällikkönä.

Kolsi on aiemmin työskennellyt autourheiluliitto AKK:n markkinointiyhtiön viestintäpäällikkönä ja vastannut esimerkiksi Suomen MM-rallin markkinoinnista sekä mediasuhteista. Lisäksi hän on työskennellyt muun muassa kriittisen viestinnän mobiilisovelluksesta tunnetun Secappin palveluksessa markkinoinnin asiantuntijana.

”On mahtavaa päästä alansa johtavan yrityksen mukaan, kun Maatorin liiketoiminta laajenee entisestään ja kansainvälistyy kovaa vauhtia”, Kolsi sanoo.

Kolsin toimipaikkana on Kangasalan toimisto ja hänet tavoittaa puhelinnumerosta +358505607293 sekä sähköpostista kolsi@maatori.fi.

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Vastuullista ja luotettavaa kaupankäyntiä jo 30 vuotta

Olemme Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysyhtiö. Tarjoamalla yhden Euroopan suurimmista myyntivarastoista, mahdollistamme ostajille paremman vertailun ja oikean hintatason löytämisen. Panostamme raskaan kaluston välityksessä luotettavuuteen ja turvallisuuteen, jotta kaikki osapuolet voivat tehdä kaupankäyntiä turvallisesti ja riskittömästi.

Lue tarinamme

Ota rohkeasti yhteyttä!

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.