Takaisin

Video: Maatori Viron Maamess-messuilla

Video: Maatori Viron Maamess-messuilla

Maatori on vahvasti mukana myös kansainvälisillä konemessuilla. Viron Tartossa järjestettiin perinteiset Maamess-messut huhtikuun 18.-20. päivä ja mukana oli Maatorin Viron maajohtaja Marek Metsis.

Marekia kävi haastattelemassa Taneli Jokela.

Minkälainen markkina Baltiassa on Maatorin kannalta?

Koneita likkuu paljon molempiin suuntiin. Baltiasta menee aika paljon varsinkin hyviä ja tuoreita koneita Suomeen, siellä on niille isot markkinat.

Minkälaiset koneet ovat Baltiassa kysyttyjä?

Tänne tulee sellaiset koneet, joissa on jo isommat käyttötunnit tai enemmän kilometrejä sekä halpa hinta. Niitä liikkuu täältä sitten eteenpäin myös Puolan ja Ukrainan suuntaan paljon.

Minkälainen on tällä hetkellä Maatorin tilanne Baltian markkinoilla?

Meille tulee aika paljon tällä hetkellä kalustoa myyntiin. Maatori on hyvä kumppani esim. liikennöitsijöille ja urakoitsijoille, jotka ovat myymässä kalustoaan. Meidän kautta kalusto saadaan esille laajasti.

Minkälainen on Baltian metsäkonemarkkina?

Markkinoilla on hyvin liikettä. Virosta myydään metsäkoneita paljon mm. Liettuan ja Puolan suuntaan, ja Unkariinkin lähti juuri yksi kone.

Maatorin vahvuus on myös tytäryhtiö Aari Rahoitus, kerro hieman siitä.

Aari on raskaan kaluston rahoittamiseen erikoistunut yritys. Aarin kautta saadaan järjestettyä koneen ostajalle rahoitus joko osamaksulla tai leasingilla. Se tukee myyntiä hyvin.

VIDEO: Maatori mukana Viron Maamess-messuilla 2024

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Vastuullista ja luotettavaa kaupankäyntiä jo 30 vuotta

Olemme Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysyhtiö. Tarjoamalla yhden Euroopan suurimmista myyntivarastoista, mahdollistamme ostajille paremman vertailun ja oikean hintatason löytämisen. Panostamme raskaan kaluston välityksessä luotettavuuteen ja turvallisuuteen, jotta kaikki osapuolet voivat tehdä kaupankäyntiä turvallisesti ja riskittömästi.

Lue tarinamme

Ota rohkeasti yhteyttä!

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.