Takaisin

Kaivinkone ja lavetti samalla reissulla – Sähköurakointi ja -suunnittelu Liisanantti Oy löysi Maatorilta tarvittavan kaluston

Kaivinkone ja lavetti samalla reissulla – Sähköurakointi ja -suunnittelu Liisanantti Oy löysi Maatorilta tarvittavan kaluston

Torniolainen pitkän linjan sähköalan yritys Sähköurakointi ja -suunnittelu Liisanantti Oy huolehtii meille kaikille tärkeän sähkönjakeluverkon rakentamisesta. Toiminta-alueena on koko Suomi, mutta erityisen vankkaa toiminta on Lapin alueella.

Toimitusjohtaja Kalle Liisanantin lisäksi yrittäjänä toimii Arto Liisanantti. Heidän lisäkseen yritys työllistää seitsemän työntekijää.

”Meidän yritys rakentaa säävarmaa sähkönjakeluverkkoa. Kaivamme ilmassa kulkevia sähköjohtoja maahan suojaan. Lisäksi siirrämme vanhoja linjoja metsästä tien laitaan. Se helpottaa huoltotoimenpiteitä ja vikojen paikannusta. Lisäksi puut eivät ole niin herkästi kaatumassa linjojen päälle”, kertoo Kalle Liisanantti.

Sähköurakointi ja -suunittelu Liisanantti Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2009 toiminimimuotoisena. Vuodesta 2014 lähtien yritys on ollut osakeyhtiö.

”Kyllä tässä hommia on riittänyt. Haja-asutusalueilla varsinkin saadaan sähkönjakelua varmemmaksi, kun siellä on pitkiä välimatkoja ja vanhoja linjoja. Samalla kun linjoja parannetaan, niin uusitaan esimerkiksi vanhat pylväätkin”, Liisanantti sanoo.

Kalustoa yritykseltä löytyy muun muassa nostokorilla varustetuista kuorma-autoista traktorikaivuriin sekä alitusvälineisiin. Nyt rivistä löytyvät myös Maatorin kautta hankitut Kobelcon kaivinkone sekä Volvon lavettiauto.

”Maatorin kanssa konekaupat sujuivat hyvin ja niin kuin olimme ajatelleetkin. Myyjät Ville Moisio ja Jari Leinonen hoitivat hommat hienosti. Saimme samalla reissulla haettua ensiksi lavetin Tammisaaresta ja sitten kaivinkoneen Kangasalta matkalla takaisin Tornioon. Paketti lähti heti seuraavalla viikolla Savukoskelle töihin linjanrakennukseen”, Liisanantti toteaa.

Kobelcon kaivuri Savukoskella linjanrakennustöissä.

Sähköurakointi ja -suunnittelu Liisanantti Oy

  • Aloittanut 2009 toiminimi-yrityksenä
  • Osakeyhtiö perustettu 2014
  • Yrittäjinä Kalle ja Arto Liisanantti
  • 7 työntekijää
  • Päätoimialana sähkönjakeluverkon rakentamis- ja kaapelointityöt, tie- ja valaistussuunnittelu sekä sähköurakointi ja sähkösuunnittelu
  • Kotipaikka Tornio, toiminta-alue koko Suomi
  • Kalustoa: 3 kuorma-autoa nosturilla, telakaivinkone, lavetti, traktorikaivuri nosturilla, alitusvehkeet
  • Tutustu lisää: liisananttioy.fi

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Vastuullista ja luotettavaa kaupankäyntiä jo 30 vuotta

Olemme Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysyhtiö. Tarjoamalla yhden Euroopan suurimmista myyntivarastoista, mahdollistamme ostajille paremman vertailun ja oikean hintatason löytämisen. Panostamme raskaan kaluston välityksessä luotettavuuteen ja turvallisuuteen, jotta kaikki osapuolet voivat tehdä kaupankäyntiä turvallisesti ja riskittömästi.

Lue tarinamme

Ota rohkeasti yhteyttä!

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.