Takaisin

Konepörssi: Konekaupan muutos sataa asiakkaan laariin

Konepörssi: Konekaupan muutos sataa asiakkaan laariin

Konepörssissä julkaistun artikkelin mukaan kaupankäynnin tavat muuttavat muotoaan koko ajan niin kuluttajatuotteissa kuin nyt myös lisääntyvässä määrin B2B-myynnissä. Raskaan kaluston kauppaa on tehty ja tehdään edelleen paljon perinteiseen tapaan eli jonkin konemerkin valtuutetun jälleenmyyjän tai maahantuojan kautta.

Käytettyjen kaupassa on tapahtunut iso muutos välitystoiminnan ja huutokauppayhtiöiden kasvaessa merkittäviksi toimijoiksi raskaan kaluston kaupassa. Maatori Oy on nimenomaan välitystoiminnassa edelläkävijä ja pohjoismaiden suurin toimija.

Lue lisää konepörssin sivuilta TÄSTÄ!

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Vastuullista ja luotettavaa kaupankäyntiä jo 30 vuotta

Olemme Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysyhtiö. Tarjoamalla yhden Euroopan suurimmista myyntivarastoista, mahdollistamme ostajille paremman vertailun ja oikean hintatason löytämisen. Panostamme raskaan kaluston välityksessä luotettavuuteen ja turvallisuuteen, jotta kaikki osapuolet voivat tehdä kaupankäyntiä turvallisesti ja riskittömästi.

Lue tarinamme

Ota rohkeasti yhteyttä!

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.