Takaisin

Paul Cederberg nimitetty Maatorin maajohtajaksi Ruotsiin

Paul Cederberg nimitetty Maatorin maajohtajaksi Ruotsiin

Paul Cederberg on nimitetty Ruotsin maajohtajaksi raskaan kaluston välitysyhtiö Maatorille 19.2.2024 alkaen.

Cederbergillä on pitkä kokemus muun muassa Veho Hyötyajoneuvojen myynnin ja maahantuonnin sekä DAF-kuorma-autojen myyntipäällikön tehtävistä. Lisäksi hänellä on muutaman vuoden kokemus telematiikan myymisestä sekä kuljetus ja logistiikka-alan rahoittamisesta.

Cederbergin nimityksen myötä Maatori ottaa ison askeleen Ruotsin raskaan kaluston markkinoilla ja laajentaa toimintaansa maassa entisestään.

”On todella hyvät fiilikset lähteä viemään Maatoria ja raskaan kaluston välitystoiminnon kovaa ammattitaitoa Ruotsin markkinoille. Tunnen naapurimaamme markkinat mm. Nordic Truck Centerin myyntipäällikön hommista ja näen, että meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä myös Ruotsissa”, paremmin PV:nä tunnettu Cederberg sanoo.

Paul Cederbergin tavoittaa puhelinnumerosta +358500962814 ja sähköpostista cederberg@maatori.fi.

Lue muita artikkeleita

Katso kaikki artikkelit

Vastuullista ja luotettavaa kaupankäyntiä jo 30 vuotta

Olemme Pohjoismaiden suurin raskaan kaluston välitysyhtiö. Tarjoamalla yhden Euroopan suurimmista myyntivarastoista, mahdollistamme ostajille paremman vertailun ja oikean hintatason löytämisen. Panostamme raskaan kaluston välityksessä luotettavuuteen ja turvallisuuteen, jotta kaikki osapuolet voivat tehdä kaupankäyntiä turvallisesti ja riskittömästi.

Lue tarinamme

Ota rohkeasti yhteyttä!

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.